Asztalok a semmi közepén - a svéd éttereminnováció folytatódik

Néhány hónapja adtunk hírt egy svéd házaspár társadalmi távolságtartásra épülő étterméről, most pedig úgy tűnik, az ötletet mások is megirigyelték az országban. Az alkoholmentes borokat készítő Oddbird pincészet hat asztalát szétszórva helyezi el a terület különböző, festői pontjain - adja hírül a Travel and Leisure.

Forrás: oddbird.com

A vendégek így helyet foglalhatnak például az erdő közepén, a tóba nyúló stégen, vagy egy virágos réten. Ideális azoknak, akik szeretnék másoktól távol élvezni az éttermi élményt és a hely gasztronómiai kínálatát.

„Sokan ahelyett, hogy külföldre utaznának, a természet felé fordulnak, hogy felfedezzék azokat a varázslatos helyeket, amelyek korábban talán nem jöttek szóba úti célként. Nemcsak maga a hely érdekes, ahová kiszabadulunk, hanem az a tudatállapot is, melyet a természetben lét hoz magával - fejtette ki Mehmet Gürbüzer, az Oddbird a társaság nyilatkozatában.

Mind a hat asztalt a Norrmans dán belsőépítész-duó tervezte, újrahasznosított anyagok felhasználásával. Az étlap Linn Söderströmnek és Marion Ringborgnak, a stockholmi Garba étterem szakácsainak köszönhető. Foglalni június 22-től, azaz mától lehet, az étterem várhatóan augusztus 20-án nyit.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek