Idén személyes videóüzenetet kaphatnak a gyerekek a Mikulástól

Idén a Mikulás ünnepség is más lesz: a várva várt rendezvények elmaradnak, és nem fogunk lépten-nyomon a Nagyszakállúkba sem belebotlani. A lappföldi Mikulást is először láthatták élőközvetítésben a karácsonyi szenzon megnyitóján, hiszen a járvány időszakában kevesen tehették meg, hogy Rovaniemibe utazzanak. A gyerekenek viszont szükségük van arra, hogy higgyenek a csodákban, egy személyre szóló videoüzenet a Mikulástól pedig tökéletes megelepetés lehet.

A Mikulás is halad a korral - illusztrációForrás: Kiselev Andrey Valerevich, Shutterstock

Az Imami Mikulása és Manója izgatottan várja tehát, hogy vajon melyik gyermeknek küldhet idén személyes üzenetet mesés videó formájában. A megrendelt videóüzenetben a Mikulás nevén szólítja majd a gyermeket, tudni fogja, hogy mi a jele az oviban, mi a kedvenc játéka, időtöltése, miért lehet őt megdicsérni és mi az, amiben jó lenne, ha javulna egy picit.

A személyre szóló videó kb. 3-4 perces lesz attól függően, hogy a szülők mennyi információt osztanak meg a gyermekükről. A videóüzenetet 2020. december 3-ig e-mail-ben kapják meg a szülők, amit még az ajándékok megérkezése előtt érdemes lejátszani a kicsinek. A videóban a Mikulást és a Manóját láthatja a csöppség, amint róla beszélgetnek, majd hozzá fordulva megdicsérik, és azt is elárulják neki, hogy hamarosan érkezik a várva várt ajándéka. Íme, egy kis ízelítő a Mikulásról és a Manójáról!

A varázslatos élmény alapára: 5990 Ft,  2020. november 17-ig történő megrendelés és fizetés esetén  4990 Ft. Több testvér esetén minden további gyermeknek +1000 forint a személyes üzenet díja, családonként pedig egy videó készül. További információkat a pecsimami.hu weboldalán olvashatnak. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek