Adventi élményajándékok várják Budapest utcáin

A Falk Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), a Fashion Street (Deák Ferenc utca), a KultUnio (a hetedik kerület multikulturális negyede) és a Ráday Soho (Ráday utca) összefogtak, hogy a karácsonyi rohanás helyett rámutassanak az advent igazi jelentésére.

A kép illusztrációForrás: Jill Wellington/pixabay.com

Arra szeretnék ösztönözni a járókelőket, hogy lassuljanak le, töltsék stresszmentesen ezt az időszakot, a pörgést cseréljék élményekre és művészetre. Programjuk, akár egy adventi kalendárium, minden napra ígér egy koncertet, kiállítást, színházi előadást vagy workshopot. Az élményeken túl pedig a környezettudatosság is a fókuszba kerül. A karácsonyi készülődést a „zero waste" jegyében, környezetbarát csomagolási technikákat bemutató workshopokkal, valamint SlowXmas textilszatyrokkal is támogatják - olvasható a bevasarloutca.hu-n.

 A tematikus utcák közös programját tudatosan foglalja össze egy adventi kalendárium: november 30. és december 24. között ugyanis minden napra tartogatnak valamit az arra járóknak. Kiállítások, színházi előadások, jazz koncertek, workshopok, irodalmi beszélgetések és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket.

A programokat folyamatosan töltik fel a honlapon található kalendáriumba. Az egyes számok december 1. és 24. között rejtik az utcák programjait, a számokra kattintva tudja azokat megtekinteni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek