Ezek lesznek Európa legszebb Adventi vásárai az idén

  A  brit Mirror kiadta a "legjobb adventi vásárok" listáját, amelyen a már tegnap említett Dubrovnik előkelő hatodik helyen szerepel - írja a vecernji hírportál.

  Adventi vásár hóesésbenForrás: Shutterstock / Készítette: FamVeld

  Első helyen München végzett a Marienplatz városközpontjában tartandó vásárával. Természetesen rengeteg finomság, a jól ismert német kolbász és ciderek várják az érdeklődőket idén is.

  München, karácsonyi vásárForrás: Shuttestock / Készítette: FooTToo

  A második Svájc lett a Pilatus-hegyen található legnagyobb vásárával - az ajándékvásárlás mellett a téli sportokat is kipróbálhatjuk itt.

  A harmadik helyet Berlin tudhatja magának, ahol összesen több mint 70 vásárt szerveznek a téli időszakban. A jó hangulat és a sok finomság itt is garantált.

  Berlin, adventi vásárForrás: Shutterstock / Készítette: LaMiaFotografia

  Negyedik helyezést ért el a franciaországi Lille vására, ahol egybeolvad a romantika és a karácsonyi hangulat. Különböző kézműves- és fából készült termékek várják a turistákat, a portál pedig egy kis Camember sajtot és mellé pezsgőt is javasol az élmény teljessé tételéhez.

  Ötödik lett a belgiumi Brugge, ahol a legtöbb csokoládéval, forró csokival és különféle más édességgel lephetjük meg magunkat.

  Belgium, BruggeForrás: Shutterstock / Készítette: Felix Catana

  A horvátországi Dubrovnik a hatodik helyen végzett, itt a látogatók száma évről évre növekszik. A lista további sorrendje pedig Stockholm, Madrid, Innsbruck, Prága, Strassbourg és Salzburg.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!