Téli újcirkusz-mese teremt varázslatos adventi hangulatot a Müpa mellett

A Müpa Kultúr Kültér idén november 30-ától 2020. január 5-ig várja a kicsiket és a nagyokat a Művészetek Palotája mellett. A látogatók újra birtokba vehetik a hatalmas jégpályát, a Müpa Sátorban pedig ezúttal is izgalmasabbnál izgalmasabb programok követik egymást - olvasható az intézmény honlapján.

MüpaForrás: Robert Balog/pixabay.com

Megújult szereplőgárdával tér vissza a Recirquel Újcirkusz Társulat tavaly hatalmas sikert aratott, lenyűgöző téli újcirkusz-meséje, a Kristály, amelyben az artisták gyakran csupán karnyújtásnyira suhannak el a fejünk felett. Itt lesz velünk generációk kedvence, az idén 50 éves Kaláka is, akik Betlehemes című adventi műsorukkal segítenek ünnepi hangulatba kerülni, a Benkó Dixieland Band pedig megmutatja, milyen is a Karácsony Dixielandben.

A Kristály című előadás plakátjaForrás: mupa.hu

A hazai folk- és világzenei színtér egyik legnépszerűbb énekese, Bognár Szilvia zenekarával, a Bognár Szilvia Sextettel kalauzol minket népzenétől a jazzig, a műfajra fogékony gyerekek emellett a Kokopelli Jazz Matiné koncertjének is örülhetnek.

A Hahó Együttes adventi ökobulival teszi izgalmasabbá az ünnepvárást, a soulban és funkban utazó Kéknyúl zenekar családi előadásán (Kéknyúl Family) pedig végre együtt táncolhatnak szülők és gyerekek. A Veronaki Zenekar mellett karácsonyi műsorral készül Malek Andi és az EsZeMent MeseBand, a Mesebolt Bábszínház Holle anyó meséjét, a Harlekin Bábszínház pedig Jézus születését eleveníti fel.

A korcsolyát sem érdemes otthon hagyni, ugyanis közel 350 négyzetméteres jégpályán suhanhatnak a téli sport kedvelői, egyszerre akár 80-an is élvezhetik a jeges örömöket, kiváló aláfestő zenével. A pálya melletti fűtött büfé igazi téli ínyencségekkel, például forralt borral és forró csokival járul hozzá a feltöltődéshez. Bővebb információk az intézmény honlapján olvashatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek