Videó: Egy légiutas-kísérő elárulta a lebukásmentes légyott titkát a repülőgépen

Sokak egyik legnagyobb vágya, hogy párjukkal egymásnak essenek tízezer méter magasan, a repülőgépen. Ám ez egyrészt tiltott tevékenység, másrészt nagy a lebukás, majd a kínos magyarázkodás lehetősége. Ám egy a feltüzelt utasokkal együtt érző légiutas-kísérő elárult pár titkot, melyek ismeretében sokkal könnyebben valóra válthatjuk titkos vágyainkat a felhők között.

A légiutas-kísérő újabb titokról rántotta le a leplet - illusztrációForrás: Svitlana Hulko/Shutterstock
  • Válassz megfelelő ülőhelyet!

A stewardess szerint a legjobb, ha vagy hátul, vagy a mosdó közelében foglalunk helyet, így a lehető legkevesebb feltűnést keltve közlekedhetünk az ülőhelyünk és az aktus helyszíne között.

  • Figyeld az utaskísérőket!

Az utaskísérők jellemzően egy helyen gyülekeznek, vagy a gép elejében, vagy a saját pihenőhelyükön, és csak olyan 20-30 percenként mennek végig a sorok között, hogy ellenőrizzék, minden rendben van-e. Így ha valaki épp most ment körbe, szabad a pálya legalább egy bő negyed óráig!

  • Még a lebukás sem feltétlen lebukás

A videó készítője azt is elárulta: még ha a stewardessek észre is veszik, hogy többen vonultak be a mosdóba, akkor sem feltétlenül lépnek közbe, jellemzően inkább úgy tesznek, mintha nem is láttak volna semmit - írja a ripost.hu. 

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek