Utasok támadtak egymásra a Ryanair járatán, kényszerleszállás lett belőle

A Ryanair gépe nem tervezett leszállást hajtott végre Portugáliában rendzavaró, agresszív utasok miatt. A dulakodásban az utasok hangosan káromkodtak és üvegeket vágtak egymáshoz. A járat fedélzetén utazó rémült gyerekek közül sokan sírva fakadtak a megpróbáltatások miatt, míg a légiutas-kísérők tehetetlenek voltak. A szégyenteljes jelenetről videófelvétel is készült.

Állítólag először egy férfi és egy nő szólalkozott összes, majd mások is beszálltak a vitába és mindenféle cifra káromkodás repkedett a fedélzeten. Az ötórás utat így meg kellett szakítani Portóban, ahol a rendőrök eltávolították a garázda utasokat a gépről, ami két órás késéssel folytatta útját a Kanári-szigetekre.

Az egyik utas élete legrosszabb repülésének nevezte az utazást.

A Ryanair szóvivője elmondta: „Ez az Edinburghból Tenerifébe tartó járat (február 25.) Portóba terelődött, amikor néhány utas zavaróvá vált a fedélzeten. A személyzet előre kért rendőri segítséget, és a repülőgépet a helyi rendőrség fogadta érkezéskor, akik eltávolították ezeket az utasokat, mielőtt a járat tovább indult Tenerifére – írja az Independent.
(Borítófotó: Jonik/wikipedia.org - illusztráció)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek