Hamarosan napi járatokkal lehet elérni Kambodzsa fővárosát Dubajból

Május elsejétől az Emirates újra naponta közlekedik Kambodzsa fővárosa, Phnom Penh és Dubaj között. Az új útvonal továbbá – köszönhetően a szingapúri köztes megállónak és az összehangolt menetrendeknek – gördülékeny délkelet-ázsiai csatlakozási lehetőséget kínál a légitársaság több európai és tengerentúli utasa számára.

Buddhista szerzetesek sétálnak a Függetlenségi Emlékmű közelében Phnom Penhben - illusztációForrás: AFP/Tang Chhin Sothy

Ezzel a légitársaság napi négyre növeli szingapúri járatainak számát. A május elsejétől közlekedő járatra jegyek már foglalhatók az emirates.com oldalon, az Emirates mobilalkalmazáson vagy az utazási irodákban.

Néhány mondat Phnom Penh-ről

Kambodzsa fővárosa az ország gazdasági, ipari és kulturális központja, az egyik legnépszerűbb délkelet-ázsiai turisztikai és kereskedelmi csomópont. A város jelenleg egy új nemzetközi repülőteret épít, amely a tervek szerint 2025-ben kezdi meg működését.

Az Ezüst Pagoda Phnom Penh-benForrás: Emirates

Phnom Penh széles körben ismert turisztikai látványosságairól, köztük a Királyi Palotáról az Ezüst Pagodával. A Cambodia Airrel kötött megállapodás révén, az Emirates utasai kényelmesen ellátogathatnak Angkor világhírű templomegyütteséhez is, amely Siem Reap város közelében található.
(Forrás: Emirates)

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek