Az Emirates munkatársai Guinness-rekordot állítottak fel a dubaji sivatagban

Az Emirates több száz munkatársa jógázott a dubaji sivatagban, amellyel egyszerre állítottak fel Guinness-rekordot, és hívták fel egyúttal a figyelmet a testi-lelki harmónia fontosságára. Az eseménynek magyar résztvevője is volt, aki már évek óta él és dolgozik a közel-keleti metropoliszban.

Forrás: Emirates

Az Emirates munkatársai megdöntötték az együttes jógagyakorlás Guinness-rekordját – már ami a résztvevők nemzetiségének sokszínűségét illeti. A légitársaság 144 különböző országot képviselő munkatársa jógázott együtt a dubaji sivatagban a lenyugvó nap fényében.

Forrás: Emirates

A korábbi rekordot tavaly állították fel New Yorkban, az ENSZ székháza előtt, 135 különböző nemzetiségű résztvevővel. A rendhagyó jógaóra elsődleges célja nem a korábbi világrekord túlszárnyalása volt. A vállalat szerette volna, ha a különböző országokból érkező és különböző szerepkörökben tevékenykedő munkatársai közös testi-lelki feltöltődéssel indítják az új évet.

Az Emirates cégcsoport több mint 110 ezer embert foglalkoztat, akik a világ számos országából érkeztek Dubajba.

Olyan távoli országok is képviseltették magukat, mint Chile, Peru, Mexikó, Saint Kitts és Nevis, Honduras, Mongólia, Tonga, a Bahamák, de jelen volt természetesen Magyarország képviselője is.

Forrás: Emirates

A Guinness-rekordot jelentő eseményre a dubaji sivatagban található Al Lisaili Campben került sor, ahol az igazán lélekemelő hangulathoz a példaértékű összefogás is hozzájárult: a jógaórát az Emirates profi jógás munkatársai tartották, az aláfestő chill zenét jásztó DJ szerepét a dnata Travel Group csapatának egyik tagja vállalata el, de olyan is volt, aki szájdobolással adott ki meditációs hangokat.

Forrás: Emirates

A résztvevők biológiailag lebomló parafából készült jógamatracokat és újrahasznosítható vizes palackokat kaptak, hogy ezzel is csökkentsék a rendezvény hulladéktermelését.

(Forrás: Emirates)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek