Új légitársaság vett rajtot a magyarok egyik kedvenc szigetén

A 2024-es előfoglalások a légitársaság nyári kapacitásának 18%-át teszik ki. Az új légitársaság járatai mindössze egy hónapja érhetők el a különböző foglalási rendszerekben – tájékoztatta lapunkat a Máltai Idegenforgalmi Hivatal. 

Forrás: Shutterstock/Patryk Kosmider

A KM Malta Airlines szóvivője szerint az eddigi jegyvásárlások száma meghaladta a várakozásokat. Szerintük ez bizonyítja útvonal-stratégiájuk vonzerejét és az új viteldíj-struktúra hatékonyságát. A légitársaság arra számít, hogy a globális utazások rugalmasak maradnak 2024-ben, és a világ felfedezése továbbra is prioritást élvez. A légitársaság köszönetet mondott ügyfeleinek, az utazási szakmai szervezeteknek és a partner légitársaságoknak, hozzátéve, hogy már alig várják, hogy első utasaikat a fedélzeten üdvözölhessék.

Forrás: KM Malta Airlines/Facebook

A KM Malta Airlines 2024-es nyári menetrendje 2024. március 31. és 2024. október 26. között van érvényben és 15 európai város 17 repülőterét szolgálja ki: Amszterdamot, Berlint, Brüsszelt, Catania-t, Düsseldorfot, London Gatwick-et, London Heathrow-t, Lyont , Madridot, Milánót, Münchent, Párizs Charles de Gaulle-t, Paris Orly-t, Prágát, Rómát, Bécset és Zürichet.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek