Októbertől Stockholm belvárosához közelebb landolnak a budapesti Wizz Air-gépek

Október 31-től a Stockholm-Skavsta repülőtérről Svédország legnagyobb forgalmú nemzetközi repülőterére, a belvároshoz közeli Stockholm-Arlanda Airportra irányítja át budapesti járatait a Wizz Air. Stockholm Arlanda repülőtere tömegközlekedéssel mindössze 30 percre található Stockholm centrumától, így a Wizz Air utasai gyorsabban és olcsóbban közelíthetik meg a népszerű város központját – tudtuk meg a Wizz Air sajtóközleményéből.

Csak fél órára a belvárostól landolnak a gépek októbertől - a fotó illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Mistervlad

Idén október 31-től kezdve hetente 4 járat indul Stockholm fő repülőterére, a járatok keddi, csütörtöki, szombati és vasárnapi napokon közlekednek majd Budapestről. Jegyek már 7690 Ft – tól elérhetőek a wizzair.com weboldalon és a légitársaság mobilapplikációján keresztül.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy egy új, és még kényelmesebb utazási lehetőséget biztosíthatunk a Stockholmba vágyóknak. Bízunk benne, hogy utasaink is nagy örömmel fogadják majd ezt a kedvező változást, és alig várjuk, hogy október 31-től az az új repülőtérre tartó járatainkon üdvözölhessük a velünk utazókat" – nyilatkozta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

 

Svédország fővárosa különleges látnivalókat tartogat, a város érdekességeiről ide kattintva olvashattok. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek