Őszi járatokat töröl a Wizz Air

Járatokat törölt a Wizz Air a szeptember-októberi időszakban. A menetrendbeli változásokat azzal indokolják, hogy a Wizz Air partnere, a Pratt & Whitney gyorsított eljárásban ellenőrzi bizonyos GTF hajtóműveit. A kötelező vizsgálat érinti a Wizz Air egyes repülőgépeit is, írja a fapados légitársaság sajtóközleményében.

Forrás: Shutterstock/Insectworld

Az érintett járatok utasai számára a légitársaság átfoglalási lehetőséget ajánl fel alternatív járatokra, illetve választhatják a jegyár 120%-os jóváírását WIZZ-számlán, vagy a jegy vételárának teljes visszatérítését az eredeti fizetési móddal. Amennyiben online közvetítő cégen vagy utazási irodán keresztül foglaltuk a jegyünket, a légitársaság azt tanácsolja, hogy a módosítások elvégzése érdekében vegyük fel a kapcsolatot az irodával vagy weboldallal. A légitársaság továbbá javasolja a levélszemét (spam) mappák ellenőrzését is az esetleges menetrendi változásokról szóló e-mailek miatt.

A közlemény szerint az eseményekre a légitársaságnak nincs ráhatása, ugyanakkor a Wizz Air ezúton is elnézést kér az okozott kellemetlenségekért. "Számunkra továbbra is utasaink, személyzetünk és repülőgépeink biztonsága a legfontosabb."

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek