Egzotikus úti célra indul közvetlen járat Debrecenből

A Vörös-tenger partján fekvő búvárparadicsom, az egyiptomi Hurghada egyike azon kevés egzotikus úti céloknak, amelyek közvetlen járattal elérhetőek Magyarországról. Eddig csak Budapestről indultak járatok, de a Wizz Air most bejelentette, hogy október végétől már Debrecenből is eljuthatunk ebbe a mesés nyaralóparadicsomba.

Egyiptom, Hurghada, GurdakaForrás: Karim / Wikipedia

A Wizz Air október 29-től kezdve hetente két járatot indít Debrecenből az egyiptomi Hurghadába (Gurdaka). A járatok csütörtökönként és vasárnaponként közlekednek majd a téli szezonban. A Wizz Air weboldalán és mobilapplikációjában mától elérhető a jegyvásárlás az új útvonalra − írja a turizmus.com.

Mivel Egyiptom jól láthatóan egy rendkívül népszerű úti cél, már a negyedik járatunkat indítjuk ebbe az országba – így már közel 190 000 jegyet kínálunk Egyiptom különböző pontjaira hazánkból" – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Woman relax in amazing nature landscape. Tropical blue Red sea in Egypt. Luxury holiday resort in island Giftun. Paradise in Mahmya beach. Inspiring travel panorama. Sight in Hurghada.Forrás: ERainbow/Shutterstock

Az üdülőváros a Vörös-tenger partján, Egyiptom fővárosától, Kairótól 450 km-re fekszik. Hurghada a tapasztalt és kezdő búvárok kedvenc helyszíne, hiszen többek között káprázatos korallzátonyairól, valamint a környező, lélegzetelállító szigetekről híres, amelyek a turisták számára hajóval is megközelíthetők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek