Olaszországi nyaralók figyelem! Sztrájkra figyelmeztet a Wizz Air

Ha éppen Olaszországban vagy, és holnap, azaz július 15-én utaznál haza, akkor ez a hír neked szól. A Wizz Air arra hívja fel az utazók figyelmét, hogy július 15. szombatra országos sztrájkot jelentettek be a földi kiszolgálók Olaszországban.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A munkabeszüntetés miatt komoly fennakadásokra, bizonyos esetekben akár járattörlésekre lehet számítani, amely a repülőterekre való utazást, a check-in folyamatát és a biztonsági ellenőrzést is érintheti, írja a turizmus.com.

A fapados légitársaság azt tanácsolja utasainak, hogy ennek megfelelően tervezzenek, és hagyjanak elegendő időt a repülőtér megközelítésére, valamint a szükséges procedurák elvégzésére a check-in pultnál, a biztonsági ellenőrzésnél és a beszállókapunál.

Amennyiben a repülőjegyedet egy utazási irodán vagy külső közvetítőn keresztül vásároltad, a légitársaság azt javasolja, hogy fordulj közvetlenül hozzájuk, hogy időben informálódhass a járatod státuszáról.

A repülőtérre való kiutazás előtt mindeképp ellenőrizd a járatod státuszát a légitársaság weboldalán vagy mobilapplikációjában. Amennyiben WIZZ Flex szolgáltatást vásároltál a jegyedhez, térítésmentesen átfoglalhatod utazásod időpontját, ezzel elkerülve a sztrájk okozta esetleges fennakadásokat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek