Télen már naponta közlekednek az Iberia járatai Madrid és Budapest között

Összes fő piacán jelentősen növeli kínálatát a következő téli menetrendben a spanyol nemzeti légitársaság, így Madrid és Budapest között a hét minden napján repül majd Iberia-járat.

Buen Retiro Park, Madrid, SpanyolországForrás: Gregorio Puga Bailón from A Coruña/wikipedia

Az Iberia a minap kihirdette a 2023. október 28. és 2024. március 30. közötti időszakra vonatkozó téli menetrendjét. Az IAG-holdinghoz tartozó spanyol nemzeti légitársaság hetente több mint 300 hosszútávú járatot kínál madridi átszállóközpontja és Latin-Amerika között, ami 2019-hez képest 14 százalékos növekedés.

Középtávú útvonalain közel 8 százalékkal növeli járatainak számát az Iberia-csoport, ez hetente több mint 800 járatot jelent, a járvány előttihez viszonyítva 5 százalékos bővítéssel. Európában rekordszintű kapacitást kínál párizsi, milánói és római útvonalain, emellett növeli kínálatát Athén, Budapest, Düsseldorf, Stockholm, Hamburg, Oslo, Prága és Zürich irányába is.

Új útvonalként a lappföldi Rovaniemi kerül be a menetrendbe, hetente két járattal, december 2. és február 10. között - írta az airportal.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek