Nem kell többé beszállókártyát nyomtatni az Emirates-nél

 Május 15-től megszünteti a papír beszállókártyákat az Emirates Dubajban – olvasható az Airportal oldalán.

Ezentúl elektronikus beszállókártyával utazhatnak az Emirates utasai DubajbólForrás: Shutterstock/Monticello

A Dubajból induló utasok többsége a papíralapú helyett mobilos beszállókártyával utazhat, amellyel gyorsabbá és egyszerűbbé válik a biztonsági ellenőrzés és a beszállás, valamint ezáltal jelentősen csökken a papírhulladék mennyisége és a beszállókártyák elvesztésének kockázata.

A dubaji nemzetközi repülőtér 3-as terminálján bejelentkező utasok e-mailben vagy SMS-ben, az online bejelentkező utasok pedig az Apple Wallet/Google Wallet applikációba rögzíthető módon vagy az Emirates alkalmazáson keresztül kapják meg a beszállókártyát.

A feladott poggyász átvételi elismervényéhez az utasok e-mail formájában juthatnak hozzá, illetve elérhetik az Emirates applikációban is. A mobilos beszállókártya az utazás teljes ideje alatt használható. Akinek nincs mobilkészüléke, vagy valamiért nem fér hozzá a mobilos beszállókártyához, az a beszállókártya kinyomtatását az Emirates földi személyzeténél, a check-in pultoknál kérheti. 

Ezáltal jóval gyorsabb és egyszerűbb lesz a beszállásForrás: Emirates

Mint írják, bizonyos utasoknál, mint például a csecsemők, a kísérő nélküli kiskorúak, a speciális segítséget igénylő utasok, más légitársaságok tovább utazó utasai, valamint az Egyesült Államokba tartó járatokon utazóknak továbbra is szüksége lehet a mobilos beszállókártya nyomtatására. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek