Repülőjegy-bérlet bevezetését tervezi a Wizz Air

Repülőjegy-bérlet bevezetését tervezi a Wizz Air, amely egyelőre a Lengyelországból elérhető nemzetközi útvonalakra és az olasz belföldi járatokra lesz megvásárolható, írja az Airportal, amely a valószínűsíthető árakról is szerzett információt.

Forrás: Shutterstock/Insectworld

Bár a fapados légitársaság még nem jelentette be hivatalosan a Wizz Multipass-re vonatkozó konkrét szabályozást, de lengyel felhasználók már rátaláltak a bérlet valószínűsíthető áraira a honlapon. 

E szerint kétféle típusú bérlet várható a Lengyelországból elérhető nemzetközi útvonalakra, illetve az olasz belföldi járatokra: vagy egyirányú, vagy retúr jegy váltható, és 6 havi előfizetéssel. A hírt közlő fly4free.pl portál cikke szerint ezek az árak még változhatnak.

Az alap bérlet havidíja a lengyel változat esetén 19 500, illetve 39 000 forintba, míg az olasznál 13 700, illetve 27 400 forintba kerülhet majd.

A bérlet megvásárlásával havi 1 repülőjegyre szerez az előfizető tokent, mely vagy egyirányú, vagy retúr utazásra jogosít. A token leghamarabb 5 nap múlva induló járatokra váltható be. A bérletek bővíthetők például elsőbbségi szolgáltatással vagy feladható poggyásszal, természetesen plusz költség mellett.

A Multipass hathavi elköteleződést jelent, ennél előbb nem mondható fel, továbbá a havi tokenek nem vihetők át a következő hónapra, azaz elvesznek, ha nem használja fel őket az előfizető.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek