Új ablakot nyit a világra az izraeli EL AL légitársaság

"Valami jó történik az EL AL-nál, valami nagy és izgalmas" – ezzel a sorral indult Izrael nemzeti  légitársaságának arculatváltása minden országban – olvasható a sajtóközleményben. 

Minden ablakból egyedi a kilátásForrás: Facebook/EL AL

Az elmúlt hónapokban az EL AL Izraeli Légitársaság intenzíven dolgozott azon, hogy új, dinamikusabb és fiatalosabb arculattal jelenjen meg a piacon. Az új márkanyelv a jövőbeli fejlődési törekvéseiket támogatja.

Az új design ihletője a repülőgép ablaka.

Az ideológia a koncepció mögött az, hogy minden ablak egy egyedi kilátást keretez, amely kapcsolatot teremt az otthon biztonsága, valamint azon kíváncsiság és a kaland között, ami odakint vár az utazókra. A repülőgép ablaka a közösségi kommunikációban is megjelenik, tökéletesen illusztrálja és ikonikussá teszi a márkanyelvet is és emellett közvetíti az utazás okozta varázslatos érzést. 

Emlékezetes az utazás az EL AL légitársasággalForrás: Facebook/El Al

Nadav Hanin, az EL AL marketing és digitális területért felelős igazgatója a következőképpen ismertette az arculatváltást: "Az El Al az izraeliség és a biztonságérzet szinonimája, még akkor is, ha távol vagyunk otthonunktól. Ezeket az értékeket szerettük volna megőrizni, ugyanakkor egy fiatalos és innovatív nyelvezet létrehozására törekedtünk, amely része a vállalat megújulási és növekedési folyamatának. Ezek mellett a vállalat egy új vizuális nyelvet is használ, amely Guy Koshi és Yriv Payne vezető fotósok által készített látványos fotósorozatot tartalmaz" – fejtette ki.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek