Visszatér Budapestre az El Al, új úti célra repít az Ural Airlines

Az El Al járatai hetente négy alkalommal, hétfőnként, csütörtökönként, péntekenként és vasárnaponként repülnek a Ben Gurion és a Liszt Ferenc repülőtér között augusztus 19-től – adja hírül az airportal.hu.

Tel AvivForrás: Volker Glätsch/pixabay.com

Az útvonalon Boeing 737-800 típusú repülőgépek közlekednek majd, a járatok helyi idők szerint 12:05-kor indulnak Tel-Avivból, majd 14:25-kor landolnak Budapesten, ezt követően 15:40-kor szállnak fel Ferihegyről, és 19:50-kor érkeznek vissza bázisukra.

Izraelbe viszont jelenleg külföldi állampolgárok nem léphetnek be, mint az MTI híréből kiderül, ugrásszerűen megugrott a koronavírus-fertőzöttek és a Covid-19 betegek száma. Hétfőn 6275 új vírushordozót találtak Izraelben, február közepe óta először haladta meg az új fertőzöttek száma az ötezret, és az elvégzett több mint százezer teszt közel öt százaléka bizonyult pozitívnak, ami szintén a legmagasabb arány hónapok óta.

Szintén az MTI-től tudtuk meg, hogy nem sokkal a Wizz Air bejelentése után az Ural Airlines is hasonló hírt közölt, és újraindítja Budapest és Jekatyerinburg közötti járatát szeptember 5-én. A gép vasárnaponként jár majd, és az ezen az útvonalon közlekedő Airbus A320-asokon lesz business és turistaosztály is. A Moszkva-Zsukovszkij - Budapest járat beindítását szeptember első hetére ígérte a légitársaság, a járat besorolása teher- és utasszállító lesz.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek