Franciaágy és privát minibár a Lufthansa járatain

Franciaágy, saját gardrób, minibár, 27 inches monitor, zárható ajtók. Ha egy luxusvonat szolgáltatásairól lenne szó, valószínűleg nem kapnánk fel a fejünket. De mindez a kényelem a Lufthansa új első osztályú kabinjában lesz elérhető, amelyet 2024-ben terveznek bemutatni, derül ki a légitársaság közleményéből.

A franciaággyá alakítható ülésekForrás: lufthansagroup.com

Az Airbus A350-es prémium osztályain egy tolóajtóval zárható duplakabint alakítanak. Egy nagy asztal és két, egyenként egy méter széles ülés is a lakosztály része, amelyek igény szerint fűthetők és hűthetők, illetve kényelmes franciaággyá alakíthatók.

Minibár is tartozik a privát, zárható lakosztályokhozForrás: lufthansagroup.com

A privát szobák gardróbja bőséges tárolóhelyet biztosít, hogy az utasok átöltözhessenek kényelmes ruhákba a becsekkolás és a beszállás viszontagságai után. A személyzet ínyenc menüt is felszolgál, amelyet egy étteremhez hasonló nagy asztalnál fogyaszthatnak el.

A Lufthansa új luxuslakosztályaForrás: lufthansagroup.com

Az új First Class Suite-ot 2024-ben mutatják be az újonnan leszállított Airbus A350-eseken. A Lufthansa egyébként az Economy, a Premium Economy, és a Business osztályokon is fejlesztéseket hajt végre.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek