Most bárki megfestheti a Wizz Air egyik repülőgépét

Pályázatot hirdet a Wizz Air légitársaság egy A321neo repülőgép festésének megtervezésére, hogy felhívják az utasok figyelmét a fenntarthatóság fontosságára – olvasható az Airportal oldalán. 

A légitársaság törekszik a szén-dioxid és a karbonkibocsátás csökkentéséreForrás: Shutterstock/Karolis Kavolelis

A Wizz Air olyan kreatív tehetségeket keres, akik számára fontos a fenntarthatóság, és erre egyik Airbus A321neo repülőgépének új, látványos külsejével segítenének felhívni az utasok figyelmét. A pályázatra február 12. éjfélig várják a pályaműveket a liverydesign@wizzair.com e-mail címen a verseny feltételeinek és leadási útmutatónak megfelelően.

A Wizz Air légitársaság fontosnak tartja a fenntarthatóságot, és a világ egyik legfiatalabb flottájával és Európa legalacsonyabb szén-dioxid-intenzitásával arra törekszik, hogy a légiközlekedés legzöldebb választása legyen. 

A győztes terv egy részét vagy akár teljes egészét is viszontláthatja készítője a Wizz Air egyik A321neo repülőgépén, valamint a pályázat nyertese egy 2000 euró értékű utalvánnyal is gazdagabb lesz.

A társaság már egy ideje hirdeti, hogy 2030-ig a karbonkibocsátása intenzitását további 25 százalékkal csökkenti majd, fenntarthatósági stratégiájának másik fontos része pedig, hogy flottáját A321neo típusú repülőgépekkel újítsa meg, és újabb üzemanyag-hatékonysági megoldásokat dolgozzon ki.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek