Videó: Egy macska kiszökött a hordozójából a repülőn

Egy TikTok-felhasználó tett közzé felvételt a december 30-án a texasi Dallasból a kaliforniai San Franciscóba tartó járaton kialakult kisebb káoszról. A videón egy légiutas-kísérő feltart egy cirmos cicát, hogy az utasok lássák, és megkérdezi: „Kinek hiányzik a macskája?" Közben fel-alá járkált a folyosókon, hogy ellenőrizze a fedélzeten tartózkodó embereket, kié lehet a szökött kisállat.

Eközben a macska kínlódva próbált kiszabadulni a szorításából, ami sikeresnek is bizonyult, mert a stewardess egy idő után leltette az állatot a kabin padlójára. Szerencsére gyorsan meglett a gazdi is, aki elindult a folyosón, hogy visszavigye kedvencét a helyére.

Érdemes többször ellenőrizni a hordozót útközben - illusztrációForrás: paperelements/Pixabay

Sokan hozzászóltak a TikTok videóhoz. Egyesek a gazdit kritizálták, hogy képtelen vigyázni a macskájára, volt azonban olyan is, aki megkérdőjelezte a légiutas-kísérő hozzáállását, és azt kérdezte: „Miért viszi úgy a macskát, mintha bomba lenne?" Egy másik, valószínűleg a repüléstől tartó kommentelő pedig azt írta, hogy egy ilyen nyugodt cica sokkal jobbá tudná tenni az utazását – olvasható az Independent cikkében. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek