Októbertől új járat indul Szöul és Budapest között

A Korean Air október 4-től hetente egy, majd a téli menetrendi időszak kezdetétől hetente két alkalommal repül a két főváros között. A járat hétfőn este került be a foglalási rendszerekbe, az útvonalat Boeing 787-9-es repülőgépekkel teljesítik majd – írja az airportal.hu.

Októbertől Dél-Korea nemzeti légitársaságának gépeivel is eljuthatunk Szöulba - illusztrációForrás: AFP/Daniel Slim

A légitársaság KE 971/972 járatai októberben keddi napokon 17 óra 5 perckor érkeznek Budapestre, majd 19 óra 15-kor indulnak vissza Szöulba, aztán október végétől hétfői és szombati napokon közlekednek, helyi idő szerint egy órával később.

A Korean Air ezzel versenybe száll a LOT lengyel légitársaság Budapest és Szöul közötti járataival, amelyek jelenleg, valamint a foglalási rendszerekben szereplő adatok szerint a 2022/23-as téli menetrendben is hetente két alkalommal, hétfői és szerdai napokon közlekednek Boeing 787-esekkel.

Szöulban éjjel-nappal rengeteg a látnivaló - illusztrációForrás: raker/Shutterstock

A koreai légitársaság már a 2020-as nyári menetrendben tervezte, hogy elindítja a budapesti utasszállító járatait, aztán a járvány miatt a következő év tavaszára halasztották, de később ez sem valósult meg. Idén októbertől viszont már repülhetünk Dél-Korea nemzeti légitársaságával.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek