Három év után ismét magyar légiutas-kísérőket toboroz az Emirates

Ismét magyar munkatársakat toboroz légiutas-kísérő csapatába a világ egyik legnagyobb nemzetközi légitársasága, az Emirates. A cég olyan munkatársakat keres, akiknek szenvedélye a vendéglátás, a személyre szabott, kifogástalan kiszolgálás. Az ideális jelölt magabiztosan végzi a fedélzeti kiszolgálás különböző feladatait, különösen a biztonsági eljárásokat – tudtuk meg az Emirates sajtóközleményéből.

Forrás: Emirates.com

Hogy a jelentkezni vágyók tisztában legyenek az elvárásokkal, valamint azzal, hogy milyen juttatásokat, lehetőségeket kapnak cserébe a munkájukért, ezért a cég nyílt napot is szervez Budapesten, a Hotel Presidentben.

A július 11-i Nyílt Napra nem kell előzetesen regisztrálni - írták a sajtóközleményben, de akit komolyan érdekel ez a munkalehetőség, az az eseményt megelőzően már kitölthet egy jelentkezési adatlapot a cég karrieroldalán. Ezen kívül csupán egy friss fotó és egy angol nyelvű önéletrajz szükséges a jelentkezéshez.

A Nyílt Nap már maga a válogató, így a kiválasztott jelölteket, már aznap, az esemény végesztével értesíteni fogják a további tesztek és interjúk időpontjairól.

Az Emirates 2014 óta üzemeltet járatokat Budapestről, így a magyar utazók már heti 5 járattal repülhetnek Dubajba, és tovább az Emirates hálózatán belül.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek