Mémmé vált ugratás, ami a frászt hozta a londoni utasokra

Ártalmatlan kis reptéri tréfa beszámolójára bukkantunk az Airlive.net oldalán. A rövid kis cikkben az olvasható, hogy a londoni Gatwick reptérre érkező utasok - persze csak azok, akik a landolási ráforduláskor kitekintenek az ablakukon - egy eléggé megtévesztő feliratot láthatnak maguk alatt, egy zöld füves részen kirakva. 

Forrás: @abbdesmond / Twitter

A felriat szerint "Üdvözlünk a Luton (repülőtéren)". Ez azért hozhatja a frászt az utasorka (pár pillanatig), mert a Gatwick és a Luton a város két ellenkező pontján található. Míg a Luton a város észak-keleti részén helyezkedik el, addig a Gatwick jócskán délre.

Az ugratás egyébként nem teljesen újkeletű. Még 2021-ben keringett a közösségi médiában egy eset, amikor egy épülettulajdonos Sydney-ben, a város egyik külkerületében felfestette az ingatlanjának tetejére, hogy "Welcome to Perth". A vicces az, hogy az ötletet ő is korábbról vette, méghozzá egy 1978-as tréfától, amikor valaki azt írta egy - a reptéri útvonal alatt elhelyezkedő - épület tetejére Milwaukee-ban, hogy "Üdvözlünk Clevelandben".

Hogy hol bukkan fel legközelebb a megtévesztő felirat még nem tudni, de ezzel biztos, hogy nem ért még véget a sor, túl jó móka, ha valaki észreveszi. A londoni tulajdonos is tűkön ülve várta, mikor látja meg végre valaki a magasból.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek