Videó: Egy Boeing szélvédőjén keresztül kellett bemásznia a kint rekedt pilótának

A Delta Air Lines pilótájának a szélvédőn keresztül kellett bemásznia egy gépbe, miután láthatólag kizárta magát a pilótafülkéből. A kapitány először lábbal előre próbált hozzáférni a Boeing 737-es vezetőüléshez, ez a manővere azonban kudarcba fulladt. Ezután fejjel előre próbálkozott, és a másodpilótája támogatásával sikerült is magát beszuszakolnia a pilótafülkébe. Nézzétek, pontosan így!

A vidám videóban, amely futótűzként terjedt a közösségi médiában, nézők ezrei kommenteltek. A videót nézők közül sokakban felmerült a kérdés, miért nem a hagyományos módon, az ajtón keresztül ment be a pilóta a fülkébe?

Egy Airbussal repülő pilóta azt nyilatkozta, hogy ha a gépet teljesen leállítják, és a külső áramellátást kikapcsolják a pilótafülkében úgy, hogy közben a fülke ajtaja zárva volt, előfordulhat, hogy a pilóta kizárja magát. Hozzátette, hogy vannak bizonyos rendszerek, amelyeket a pilótafülkén kívüli kapcsolókról is lehet aktivizálni, de abban nem volt biztos, hogy az az ajtóra is érvényes lenne. Szóval, mókás kihívás volt ez mostani, repülést megelőző incidens, bár valószínűleg a pilóta nem különösebben élvezhette – olvastuk a joe.co.uk híreiben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek