Galaktikus kalandot ígér a Star Wars-tematikájú repülőút

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a United Airlinest megihlette a legújabb Star Wars rész, a Skywalker kora, mely december 20-tól látható a mozikban. Ennek szellemében tervezték meg azt a különleges utazást, melyen a rajongók szinte igazi galaktikus utazáson érezhetik magukat - adja hírül a Travel and Leisure. Az első, ami feltűnik, a repülőgép speciális festése, mely többek között egy fénykardot is tartalmaz, emellett újabb részletekre is fény derült a különleges kampány kapcsán.

Forrás: Joseph Redfield Nino/pixabay.com

Például arra, hogy a beszállást a film zenéje kíséri majd, a biztonsági videó szereplői között pedig feltűnnek a film karakterei, például Yoda és Chewbacca is. Az utasokat Star Wars-os tisztasági csomaggal ajándékozzák meg, amelyben a film által inspirált zsebkendő, füldugó, fogkefe és szépségápolási termékek kapnak helyet. 

Természetesen a belső dizájn sem nélkülözheti a filmes utalásokat, az ülések dombornyomott fejtámláin például a Csillagok háborúja párbeszédeinek egyes részleteit olvashatják azok, akik befizetnek a nem mindennapi repülésre.Az ominózus Boeing 737-800-et novemberben mutatják be, és az Egyesült Államokban, Kanadában, Közép-Amerikában és a Karib-térségben lehet majd utazni vele.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek