A filmben látott kék és zöld színű tejet is megkóstolhatják a Star Wars rajongók

  A kaliforniai Anaheim Disney parkjában megnyitott Star Wars Galaxy Edge részlegen minden aprósággal igyekeznek elvarázsolni a Csillagok háborúja rajongóit. A legapróbb részletek nem csak a látnivalókban térnek vissza a filmből.

  Akik eljutnak a kaliforniai Disneylandbe, már megízlelhetik a mozi ihlette italt isForrás: StarWars.com

  Az üzemeltetők arra is odafigyeltek, hogy amikor a vendégek megéheznek, megszomjaznak, akkor se essenek ki a Star Wars hangulatból, ezért felvették étlapjukra a kultikus mozi egyik legemlékezetesebb italát, a zöld és kék tejet, amit Az új remény, és Az utolsó jedik részből ismerhetnek a rajongók.

  Az italok 7,99 dollárért kaphatók, mindkettő alapját a rizs és a kókusztej adja, de a Batuu bolygó jellegzetes italának további összetevőit nem árulták el.

  Aki már kóstolta a fagyasztott, növényi alapú italokat, elégedett volt az ízükkel. A kék tej gyümölcsös jegyeivel és frissítő jeges textúrájával valamivel nagyobb sikert aratott, mint a zöld tej, aminek virágosabb és intenzívebb íze van – tudtuk meg az Insider cikkéből

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!