Lelepleződött a pilóta, aki az egyik légiutas-kísérőről készített titkos felvételeket

Egy utas felvette, amint egy pilóta – aki a Delta Air Lines-nál dolgozik – titkos fotókat készített egy kolléganőjéről a Frontier Airlines egyik járatán. Ezután egy névtelen fiókból közzétette a videót a Twitteren, amelyen látszik, hogy az egyenruhás pilóta a légiutas-kísérő lábáról és hátsójáról készít képeket a telefonjával – írja az Independent.

„A Delta egyik pilótája a járatunkon egy perverz volt, az egyik légiutas-kísérő lábát és hátsóját fényképezte az egész repülés alatt" – dühöngött a felvételeket készítő utas a posztjában. Követőinek elmondta, hogy a repülés végén jelentették az incidenst a Frontier légiutas-kísérőjének, és közvetlen üzenetet is küldtek a Delta személyzetének a repülés részleteivel.

Az egyik pilóta így nyilatkozott az üggyel kapcsolatban: "Női pilótaként köszönöm! Utálnám, ha ezzel a patkánnyal zárnának egy pilótafülkébe."

Az utas azt is hozzátette, hogy a pilóta viselkedése miatt nem érezte magát biztonságban a repülés alatt. 

Az Amerikai Egyesült Államokban nem illegális fényképeket készíteni egy másik személyről, hacsak nem magánlaksértésről van szó, mert a saját otthonunkban készülnek az engedélyezetlen képek. A nyilvános helyeken készült képeket nehezebb megtámadni - írják a cikkben.

A Delta eképpen reagált az esetre: „A Delta ismeri a videót, és kivizsgálja az állításokat. A társaság számára semmi sem fontosabb, mint a biztonságos környezet megteremtése a légitársaság személyzete és utasai számára."

A nyitókép illusztráció - Thomas Fengler/Pixabay

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek