Videó: Ennek a légitársaságnak a lakosztályai olyanok, mint a menő szállodai szobák

A Singapore Airlines legfényűzőbb gépe most debütált az Egyesült Államokban – és első osztályú lakosztályai olyanok, mint a luxus szállodák szobái – olvasható a Travel and Leisure oldalán.

A koronavírus járvány miatt két év kihagyás után, március 28-án szállt fel először a Singapore Airlines újrakonfigurált A380-as repülőgépe. A légitársaság emeletes repülőgépei – a világ legnagyobbjai – új magasságokba emelik a légi élményt, kezdve a hat elegáns, első osztályú lakosztállyal. 

A luxus szállodai szobákhoz hasonlító légi lakosztályok 50 négyzetmétert kínálnak minden utas számára – vagy egy közös, 100 négyzetméteres kabin két első osztályú utazó számára azoknak, akik úgy döntenek, hogy összenyitják a lakosztályaikat. Mindegyik helyiségben forgatható, dönthető fotelek, külön ágy (két összevont lakosztályban franciaággyá alakítható) és tolóajtók találhatók. 

A luxusszolgáltatások között van gardróbszekrény, kényelmes pizsama és papucsok, Bang & Olufsen zajszűrős fejhallgató, a francia Lalique luxusmárka neszeszer készlete és egy HD érintőképernyős TV. A kézi táblagéppel a fények tompításától kezdve a repülés közbeni szórakoztatásig minden szabadon vezérelhető a lakosztály bármely pontjáról. A fedélzeten az ételeket porcelán edényekben szolgálják fel, és a vendégek két luxus pezsgőmárka közül is választhatnak. 

A hat, első osztályú lakosztályon kívül a repülőgépen 78 fekvő business class ülés, 44 prémium és 343 turistaosztályú ülés található, és bár a New York-tól Szingapúrig tartó utazás közel egy napig tart, ezen a járaton az utasok azt kívánják, hogy a repülési idő bárcsak hosszabb lenne.
(A borítókép illusztráció, forrása: Singapore Airlines/Facebook)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek