A Lufthansa meglepetése: ismeretlen helyre repíti utasait

A Lufthansánál minden lehetséges, még az is, hogy az úti cél ismeretének hiányában foglaljon repülőjegyet az utas, "lesz, ami lesz" alapon. A korlátozások enyhülésével az európai légi közlekedés ismét megnyílik. Azonban azok számára, akik már szeretnének visszatérni az egekbe, ez újabb kérdést vet fel: hová is utazzanak?

A Lufthansa meglepetésjáratokat indít.Forrás: Pixabay - b1-foto / 139 images

A Lufthansa cseppet sem újkeletű kezdeményezése a „Lufthansa Surprise" rejtélyes járatait azoknak az utasoknak ajánlják, akik Európán belül szeretnének utazni, de nem tudják, hova induljanak. A Lufthansa utasai már 69 euróért rábízhatják a légitársaságra, hogy döntsön úti céljukról, miután kiválasztották a számukra megfelele árkategóriát.

69 euróért a légi cég Érdemes megnézni kategóriáját választhatják, 79 euróért Művészetek és látnivalók, irány Kelet! elnevezésű útjait ajánlja, 89 euróért a Kövesd a Napot, The Great Outdoors kategóriát, és 99 euróért – Szerelmeseknek, bulizás, vásárlás, városi kalandok nevű csomagból választhatunk.

Ezekkel a kategóriákkal a Lufthansa bemutatja sokszínű európai hálózatát, miközben lehetővé teszi az utasok számára, hogy bizonyos mértékig maguk válasszanak rejtélyes úti célt.

Minden kategóriának 6-10 úti célja van, és némelyik több kategóriában is megjelenik. Mindenekelőtt érdemes megjegyezni, hogy csak a frankfurti és müncheni csomópontokból lehet ilyen járatokra heylet foglalni, az indulás előtt 1-42 nappal. 

Az utasok fizetéskor tudják meg az úti céljukat, így elegendő idő jut a szállásfoglalásra is.

Úgy tűnik, hogy a rejtélyes repülések koncepciójának egyre növekvő piaca van a világon máshol is. Tavaly márciusban a Qantas egy sor rejtélyes repülést indított, amelyek némelyike még borkóstoló élményt is kínáltak - tudtuk meg a simpleflying.com cikkéből.

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek