Ez a légitársaság 100 ezer ingyen repülőjeggyel segíti az ukrán menekülteket

A Wizz Air légitársaság 100 000 ingyenes repülőjeggyel segíti az ukrán menekülteket, amelyeket az Ukrajnával szomszédos országokból (Lengyelország, Szlovákia, Magyarország, Románia) induló kontinentális európai repülőjáratokon használhatnak fel - közölte a légitársaság az MTI-vel.

A Wizz Air 100 ezer ingyen jegyet biztosít az ukrán menekülteknekForrás: Facebook/Wizz Air

A 100 ezer ingyenes jegy mellett a társaság minden járatára különlegesen kedvezményes díjszabást biztosít a menekülőknek. A sikeres foglaláshoz ukrán útlevél vagy személyi igazolvány szükséges, és ezen iratokat a felszállás előtt minden esetben fel is kell mutatni - jelezte a Wizz Air.
Hozzátették: a Wizz Air már szolgálatba állított több nagyobb repülőgépet és kiegészítő járatot az Ukrajnával határos országokban, hogy ezzel is támogassa a hazájukat elhagyni kényszerülők mozgását. Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója elmondta: "Együttérzünk az ukrán néppel ebben a krízisben. Elkötelezetten támogatjuk az Ukrajnából menekülőket, hogy mielőbb biztonságos helyre jussanak".

Azok az ukrán menekültek, akik repülőjegyet szeretnének foglalni, további információt a https://wizzair.com/#/rescue weboldalon találnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek