Pávával az ölében szállt fel a nő a repülőgépre

Már több mint 3 millióan látták azt a videót az interneten, ahol egy nő egy pávakakassal az ölében szállt fel egy repülőgép fedélzetére – olvasható a The Sun oldalán. A felvételen az látható, ahogy a nő egy pávával az ölében helyet foglal a repülőgép fedélzetén, a madár színes farktollai pedig az egész folyosót beborítják.

A páva érdeklődve figyeli az eseményeket, és nem úgy tűnik, mintha zavarná a környezete, vagy hogy kézben tartják, egyszerűen csak várja a gép indulását. A videó vége felé egy utas meg is kérdezi a nőt, hogy a páva szolgálati (érzelmileg támogató) állat-e, mire a nő azt feleli, hogy igen.

Több utas is megdöbbent a szokatlan állat látványától, de persze rengetegen kommenteltek a videó alatt olyanok is, akik ott sem voltak a repülőn. A több mint 30 000 hozzászólás között voltak olyanok, akik a rettegésüket fejezték ki a pávákkal kapcsolatban, mások viszont örömmel elfogadtak volna egyet saját maguk számára is.

Egy kommentelő azt írta: "Ezt a madarat biztos nem látta a Közlekedésbiztonsági Igazgatóság (TSA), amikor engem megállítottak a hátizsákomban található műzliszelet miatt is." Egy másik hozzászóló pedig ezt írta: "Tehát a fedélzetre vihetünk pávát, de egy flakon sampont nem?!" Néhány néző egyenesen megijedt a páva látványától, szerintük a legrosszabb rémálmuk válna valóra, ha a repülőgépen egy pávával együtt kellene utazniuk. 

A borítókép csak illusztráció, forrása: Pixabay/Alexas_Fotos

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek