Íme, a lista: ezek a leginkább állatbarát légitársaságok

  A budgetdirect.com ötven légitársaságot vizsgált meg abból a szempontból, mennyire állatbarátok a szabályozásaik. Tíz kategóriákban osztályozták a társaságokat, ezek közé tartozott például a szállítási díj, a kabinban utaztatás lehetősége, vagy a szokatlan állatok fogadtatása. A légitársaságok így maximum 100 pontot kaphattak, ez alapján állt össze a lista - derül ki a traveldailynews.com cikkéből.

  Állatszállítás - illusztrációForrás: skeeze/pixabay.com

  Mint a budgetdirect.com oldaláról megtudtuk, a versenyből a KLM került ki győztesen 81,8 ponttal, majdnem 5 ponttal előzve meg a második helyezett Air France-t. A KLM magas pontszámot kapott minden kategóriában, míg a harmadik helyezett Air Canada elsősorban az alacsony jegyáraival tűnik ki (82 dollárt kell fizteni háziállatonként), de maximum 45 kg-os állatok utazhatnak a csomagtérben. Íme, az első tíz helyezett:

  1. KLM
  2. Air France
  3. Air Canada
  4. Turkish Airlines
  5. Lufthansa
  6. Iberia
  7. Aeroflot
  8. Korean Air
  9. Finnair
  10. Azerbaijan Airlines

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!