Hatalmas rákinvázió okozott káoszt a reptéren

Elszabadultak a rákok egy hűtőládából a bahamai repülőtér csomagvárójában - olvasható a Matadornetwork.com oldalán. Az eset még még néhány éve történt, de a felvételt csak most tette közzé az interneten egy utas, ahol az látható, hogy a korábban hűtőládába csomagolt rákok elözönlötték a bahamai reptér csomagváróját. 

Az utasok és a biztonsági emberek reakciói eltérőek, volt aki segített összegyűjteni őket, mások inkább megijedtek, és kellő távolságból figyelték az eseményeket.

Nem ez volt az első eset, hogy a csomagokat nem megfelelően zárták le. Egy másik felvételen az látszik, hogy 2019 augusztusában New York egyik repterén több darab nyers csirkehús, kolbászok és szószok estek ki egy hűtőládából.

Biztosan sokan bosszankodtak már azon, mikor a csomagátvilágításnál az ellenőrök elvették a 100 ml-t meghaladó kedvenc krémjüket, parfümjüket vagy piperecikkeiket, de mint kiderült, az teljesen rendben van, ha élő homárt vagy rákot szeretnénk feladni vagy felvinni magunkkal a kézipoggyászba, azzal a feltétellel, hogy a tenger gyümölcseit egyenként, átlátszó és jól zárható ládába tesszük.

(A borítókép illusztráció, forrása: Gerhard G./Pixabay)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek