Tovább segíti az ukrajnai menekülteket a Wizz Air

Korábbi hírünkben már megírtuk, hogy a Wizz Air légitársaság 100 000 ingyenes repülőjeggyel segíti az ukrán menekülteket. A légi cég bejelentette, hogy az ukrán menekültek számára továbbra is jelentős számú szabad hely érhető el az ukrán határmenti országokból induló összes európai járatára. A légitársaság az ingyenes repülőjegyek felhasználásának időszakát április 10-ig meghosszabbította.

Forrás: Wizz Air

A Budapestről, Gdanskból, Krakkóból és Katowicéből induló járatokon még továbbra is vannak elérhető szabad jegyek. Annak ellenére, hogy bizonyos útvonalak népszerűbbek, mint más, már megtelt járatok, a légitársaság folyamatosan nyomon követi a foglalásokat, hogy minél több helyet tudjon biztosítani az utasok számára. A Wizz Air folytatja a határmenti országokból Európába tartó további járatok és repülőgépek számának bővítését, ezzel is segítve azokat az ukrán menekülteket, akik más desztinációkra utaznának.

Emellett az ukrán állampolgároknak továbbra is 29,99 eurós jegyárat kínál minden más járatra, valamint 69,99 euró értékű jegyet biztosít az Egyesült Arab Emírségekbe, Izlandra és a Kanári-szigetekre repülő járatokra. 

„Együttérzünk az ukrán emberekkel ebben a krízisben. Elkötelezetten támogatjuk az Ukrajnából menekülőket, hogy mielőbb biztonságos helyre jussanak, így 100 000 ingyenes helyjegyet biztosítunk számukra, amelyeket a hazájukkal szomszédos országokból induló járatokon használhatnak fel. Ezenkívül különlegesen kedvezményes díjszabást biztosítunk minden más járatunkon. Már eddig is nagyszerű humanitárius összefogást tapasztaltunk a kollégáink között, de mint vállalat is szeretnénk ebben az összefogásban részt vállalni. Biztonságos utazást szeretnénk nyújtani a menekülni kényszerülők számára." – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.

Azok az ukrán menekültek, akik repülőjegyet szeretnének foglalni, további információt ide kattintva találnak. A 100 000 ingyenes helyjegy, illetve a kedvezményes jegyárak tehát április 10-ig elérhetőek lesznek. A sikeres foglaláshoz szükséges az ukrán útlevél vagy személyi igazolvány száma, és ezen iratokat a felszállás előtt minden esetben fel is kell mutatni, tudtuk meg a Wizz Air sajtóközleményéből. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek