Új járatot indít a Wizz Air a kontinens egyik legzöldebb városába

Új útvonalat jelentett be a Wizz Air: márciustól Moldova is elérhető közvetlen járattal. Az ország fővárosa, a Bîc folyó partján található Chișinău – vagy magyar nevén Kisjenő – a régió egyik kiemelt központja, egyben a kontinens egyik legzöldebb városa. Megannyi erdő, park, állat- és botanikus kert, építészeti ékességek, katedrálisok, templomok, valamint kulturális események, például színházi és balettelőadások kiváló programot szolgáltatnak az odalátogatóknak, írja a légitársaság egy közleményben.

A diadalív a város egyik nevezetességeForrás: www.photobank.md/Www.Photobank.Md

A Chișinăui nemzetközi repülőtér Magyarország és Moldova megállapodását követően valamennyi COVID-19 elleni vakcinát elfogad, amennyiben az utas az összes dózist megkapta belőle. Az ország területére védettségi igazolvány felmutatásával lehet belépni. Ennek hiányában az utazástól számítva 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszteredmény mentesíti a belépni szándékozókat a karanténkötelezettség alól, attól függetlenül, hogy milyen besorolású országból érkeztek.

Megannyi erdő, park, állat- és botanikus kert és építészeti ékességek várják a látogatókatForrás: Wizz Air

Az ország hivatalos weboldalán található listán („Lista statelor" címmel), illetve a Konzuli Szolgálat oldalán bővebb információ található arról, melyek számítanak piros jelzésű országoknak. A Wizz Air légitársaság továbbra is előírja az orrot és szájat eltakaró maszk viselését a repülőút teljes egésze alatt. A járatokra jegyek a wizzair.com oldalon és a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül foglalhatók. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek