Meglepődött a család, amikor Tom Cruise landolt a kertjében

Már korábban is hírt adtunk arról, hogy Tom Cruise a Mission: Impossible mozifilm 7. részének forgatása okán váratlanul felbukkant egy-egy kevésbé ismert angol településen, például egy North Yorkshire megyei apró faluban, Levishamban, izgalomba hozva a környék lakóit. Ezúttal a sztár egy warwickshire-i kertben landolt helikopterrel. A családnak előzetesesen csak annyit mondtak, hogy egy hírességnek volna szüksége leszállópályára, miután a közelben lévő, Coventry repülőtér ideiglenesen bezárt, Webbék pedig elfogadták a "kihívást". Cruise később igen hálás volt mindezért: közös képeket készített a családdal, és ingyenes helikopteres repülést kínált a gyermekeknek.

A színész a forgatás egyik szünetébenForrás: AFP/Alberto Pizzoli

"Arra gondoltam, élvezni fogják a gyerekek, ha látják, hogy egy helikopter száll le a kertben" – mondta Ms Webb, majd elmesélte, mennyire meglepődtek, amikor Tom Cruise szállt ki a helikopterből. „Egyenesen a gyerekekhez ment beszélgetni, aztán odajött hozzánk, üdvözölt minket, és azt mondta, ha szeretnék, a gyerkőcök is felmehetnek a helikopterrel. Amíg a sztár egy megbeszélésre ment, a gyerekeket a helikopter vezetője elvitte egy kis repülésre. Hihetetlen egy nap volt!" – fűzte hozzá az anya.

A Mission: Impossible 7 forgatása tovább zajlik, Cruise jelenleg a birminghami Grand Centralban forgat.

A forgatás miatt a helyi bevásárlóközpont és a New Street pályaudvar között közlekedő mozgólépcsőket is lezárták, és biztonsági őrök állnak a környéken. Szombaton Cruise meglátogatta az Asha's indiai éttermet, és megmozdulása alaposan felbolygatta a közösségi médiát. Sokan megkérdőjelezték, hogy valóban ő volt-e ott, mások pedig a „Two Tikkas Tom", azaz a Két Tikkás Tom becenevet aggatták rá, miután az étterem arról számolt be, hogy két csirkés tikka masala fogást is rendelt. 

Nouman Farooqui, az étterem igazgatója elmondta, hogy Cruise egy öttagú csoporttal érkezett, a tikka masalát pedig kifejezetten a színésznek készítették, amelyből rendelt a csoport többi tagjának is „Mellette voltam, így tudom, hogy Tom Cruise volt az" – tette hozzá, aki szerint a sztár udvarias, alázatos és földönjáró ember. A Christopher McQuarrie által rendezett Mission: Impossible hetedik részét 2022 májusában fogják vetíteni – írja a BBC.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek