Lenyűgözte a magyar táj a nálunk forgató amerikai sztárt

  A közelmúltban Almásfüzitőn, a volt Timföldgyár ismét filmforgatásnak adott otthont. A lakókat az önkormányzat oldalán figyelmeztették, hogy pár héten át vaktölténnyel ellátott, bevizsgált fegyvereket használnak a jelenetek felvétele során. A helyszínen filmes autókat, hatalmas lámpákat, stábtagokat is meg lehetett figyelni, de a szigorú biztonsági őrök sem hiányozhattak. Mindeközben az egyik amerikai filmsztárt, Pablo Schreibert lenyűgözték az országunk természeti és épített szépségei is.

  Pablo SchreiberForrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

   A Halo című amerikai sci-fi-sorozatot forgatják itt, amely egy rendkívül népszerű videójátékon alapul. A sorozat egyik vezető producere nem más, mint Steven Spielberg, akinek nevéhez számtalan legendás film kötődik. A szuperkatonát alakító főszereplő, Pablo Schreiber a forgatás szüneteiben szorgalmasan bejárta Magyarországot, többek közt felfedezte Tatát, Esztergomot és Zebegényt is.

  Tatán szülinapozott is egyet a tóparton. Mindemellett a filmsztárt lenyűgözte a Fényes Tanösvény kék vize. Élményeiről Instagram-sztoriban számolt be. Pablo olyan filmekben szerepelt többek között, mint A mandzsúriai jelölt, Az első ember, és olyan sorozatokban, mint A férjem védelmében, az Orange is the new Black, vagy épp A különleges ügyosztály. 

  Egyébként nem a Halo az első, amit itt forgattak Almásfüzitőn. Jamie Foxx és Taron Egerton a Robin Hood munkálatai kapcsán dolgozott a volt timföldgyárban, és bele is tört a nyelvük az Almásfüzitő szó kimondásába. Jennifer Lawrence pedig a Vörös veréb című mozi egyes jeleneteit vette fel ugyanitt. A Halo forgatása a koronavírus miatt fél évig szünetelt, de ha minden igaz, 2022-re már elkészül a sorozat – írja a kemma.hu.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek