Nem ért ide az edzésre a cseh válogatott, mert problémák adódtak a gépükkel

A D-csoport harmadik helyén végzett Csehország a C-csoport győztesével, Hollandiával játssza a foci Eb egyik nyolcaddöntőjét holnap Budapesten, ám a cseh válogatott mellé egyelőre nem szegődött oda szerencse. A játékosok szombat reggel már a különgépen ültek, hogy Magyarország felé vegyék az irányt, ám hirtelen ismeretlen okból kinyílt a vészcsúszda, így le kellett szállniuk a gépről - adja hírül a news18.com.

A cseh válogatott egy pénteki edzésen, PrágábanForrás: AFP/Bozena Dobra

"Előfordult már velem olyan, hogy késett a gépem, vagy a vírus miatt elhalasztottak illetve lemondtak járatokat, de olyat még nem tapasztaltam, hogy egy véletlenül kinyílt vészcsúszda miatt kelljen módosítani az útiterven - írta a Twitteren Alex Kral középpályás, aki viccesen fogta fel a történéseket, és fotókat is mellékelt az esetről, kiegészítve a „csúszdákésugrálóvárak" hashtaggel.

A csapat vezetése már egy kicsivel komolyabban kommentálta az incidenst, mint Petr Sedivy, a csapat szóvivője közleményében írta, "a repülőgép technikai problémái miatt a cseh labdarúgó-válogatott csak délután indul Budapestre."

 

Egy helyen minden, ami foci-Eb!
Szeretne naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasna extra érdekességeket kedvenc játékosairól, csapatairól? Akkor kattintson az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradjon le semmiről.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek