A Wizz Air azokra gondol, akik már a jövő évi nyaralást tervezik

Míg a legtöbb légitársaság, beleértve a Ryanairt is, még az idei desztinációkkal van elfoglalva, a Wizz Air már 2022 nyarát tervezgeti azokkal, akik már most elkezdenék szervezni a jövő évi kikapcsolódásukat.

Wizz AirForrás: Földházi Árpád/Wizz Air

Mint a cég sajtóközleményében írják, olyan mediterrán desztinációk közt mint Portugália vagy Málta, az utazóknak lehetőségük lesz ellátogatni Görögország több városába is. A Wizz Air 2022 nyarán Budapestről összesen 9 görög úti célra repíti el utasait, melyek közt Athén, Míkonosz és Szantorini mellett Hanía, Kréta szigetének gazdag múltú városa is szerepel.

Azoknak, akik jobban kedvelik a hűvösebb éghajlatot a nyári hónapokban is, a négy északi ékszerdoboz, a svéd Malmö, Göteborg és Stockholm, valamint az izlandi Reykjavík lehet kiváló alternatíva. A Wizz Air heti kétszer indítja járatait Budapestről Izlandra, amely főként a kirándulások kedvelőinek tökéletes úticél természeti kincseivel és gazdag élővilágával.

A jövő nyári járatokra a Wizz Discount Club tagok már foglalhatnak jegyet, míg mindenki másnak május 22-től nyílik meg a foglalási lehetőség.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek