Tesztkészletet kínál az utasainak a British Airways

  Az Egyesült Királyságban azt remélik, hogy májusban újra megindulhat az országban a nemzetközi közlekedés, ennek jegyében pedig a British Airways a kormány által is jóváhagyott Qured készlettel könnyítené meg az utazóknak, hogy külföldről visszatérve kivitelezhessék a kötelező tesztet.

  Otthoni tesztkészlet - illusztrációForrás: Basilico Studio Stock/shutterstock.com

  A készlet ára 46 dollár (körülbelül 14 ezer forint), amit az utazás előtt házhoz szállítanak. Az antigén-tesztet az utazók a visszatérésük előtt egy tanácsadó útmutatásával, videóhívás segítségével végezhetik el, az eredményt 20 perc alatt megkapják, és igazolás érkezik róla a telefonjukra.

  Mint a cikkből kiderül, a hasonló, önállóan végezhető antigéntesztek általában több mint 140 dollárba (körülbelül 43 ezer forintba) kerülnek, de a British Airways ügyfelei kedvezményesen juthatnak hozzá - derül ki a matadornetwork.com cikkéből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!