A Qantas három belföldi titkos járatot fog indítani

Repülne, ki tudja, hova? Popntosan ezt fogja kínálni a Qantas. Az ausztrál légicég ugyanis bejelentette rendkívül népszerű repülési ajánlatainak legújabb változatát. Mivel a nemzetközi határok továbbra is zárva tartanak, a tervek szerint három belföldi titkos járatot indítanak azon utazóknak, akik egyedülálló utazási élményeket szeretnének szerezni az országon belül – írja a breakingtravelnews.com.

Az ausztrál légi cég hiánypótló utazásként kínálja titkos útjaitForrás: Bilal El-Daou/Pixabay

A nemzeti légitársaság utoljára az 1990-es években indított titkos járatokat, amikor az utazók a repülőtéren menetrend szerinti járaton kaptak helyet a légitársaság bármely célállomására, ahol egy napot tölthettek el, mielőtt haza utaztak volna.

A Qantas továbbfejlesztette ezt a koncepciót, és Boeing 737-eseken utazva olyan élményt kínál, amely nem csak a repülést tartalmazza, hanem egy egész napos tevékenységet is kínál a rejtélyes desztináción. Az utasoknak csak annyit kell tenniük, hogy foglalnak, és kimennek a repülőtérre. Minden ilyen úti cél a nagyobb városokon kívül található.

Nem a Qantas az egyetlen légitársaság, amelyik ilyen jellegű utakat szervez. Mi is beszámoltunk arról, hogy a „szomszédos" Új-Zéland Air New Zealand légitársasága tavaly októberben indította el a Mystery Breaks (Titkos szünidő) elnevezésű programját, melynek keretében egy teljes nyaralási csomagot kínálnak, de csak két nappal indulásuk előtt tudják meg az utasok, hogy milyen úti célt tartalmaz.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek