Egy utas a levegőben próbálta kinyitni a kabin ajtaját

A Delta Air Lines egyik Atlantából Bostonba tartó járatán az egyik utas állítólag megpróbálta kinyitni az utastér ajtaját repülés közben, majd megütött egy légiutas-kísérőt is. Mint egy másik utas elmondta, aki szemtanúja volt az eseményeknek, annyit látott, hogy a stewardess hátraugrott, csak később tudta meg, hogy megütötték, és akkor hallotta azt is, hogy utastársa ki akarta nyitni az ajtót.

Vészkijárat - illusztrációForrás: MoreGallery/shutterstock.com

Akkor két jelvényes tiszt próbálta hatástalanítani némi küzdelem árán az utast, akit végül kábelkötegelőkkel sikerült megbilincselni. Az út hátralévő részében a férfi folyamatosan azt kiabálta: "Engedjenek ki innen, ez nem az én otthonom". A Delta szóvivője szerint az utast a rendvédelmi és egészségügyi szervek várták leszálláskor, február 14-én. Az esetet az FBI vizsgálja.

Nem ez az első eset, hogy egy utas repülés közben megpróbálta kinyitni a kabin ajtaját. 2019-ben egy férfi pánikrohama miatt próbálkozott a veszélyes művelettel a British Airways Londonból és Rijádba tartó járatán. A férfi körülbelül egy órával a leszállás előtt próbálta meg meghúzni a repülőgép hátulján lévő ajtó karját, miközben azt kiabálta, hogy ki akar szállni. A személyzetnek végül sikerült megnyugtatnia, visszakísérték a helyére, és ő ott is maradt az út hátralévő részében - derül ki az independent.co.uk cikkéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek