Újraindítja Budapest-Dubaj járatát az Emirates

  Október 21-től újraindul az Emirates Budapest és Dubaj közötti járata – olvasható a dubaji légitársaság sajtóközleményében.

  A légicég Boeing 777-es gépe hetente kétszer, szerdánként és szombatonként repül a két város között. A járat Dubajból helyi idő szerint reggel 8.45-kor indul és magyar idő szerint 12.40-kor landol a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a magyar fővárosból délután négy órakor indul és 23.20-kor érkezik Dubajba.

  Forrás: Emirates

  Október 25-től azonban már téli menetrend szerint közlekedik a gép: Budapestről 15.10-kor száll fel, míg visszafelé reggel 8.40-kor indul. A járatra Economy és Business osztályokra lehet jegyet foglalni. A légitársaság közleménéyben arról is ír, hogy minden, 2021. március 31. előtt vásárolt repülőjegye kapcsán lehetőség van az átfoglalásra, illetve a megvásárolt, de fel nem használt jegyek esetében a légitársaság biztosítja

  a jegyek érvényességének további két évvel való meghosszabbítását vagy a jegyek utazási kuponként való felhasználását.

  EmiratesForrás: Emirates

  Jegyeket az emirates.com honlapján, a légitársaság applikáciján keresztül, a légicég jegyirodáiban, illetve utazási irodákon keresztül lehet váltani. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek