Giga Bubi is várja a különleges kempingezés szerelmeseit Noszvajon

A glamping mozgalmat 2013-ban indította el Magyarországon a noszvaji Nomád Hotel &
Glamping. A szó a glamorous és a camping szó összeolvadásából született és különleges
kempingezést jelöl, különleges építményekben. Az első Glamping Piknik olyan sok embert vonzott, hogy immár a Glamping 6.0-át szervezik az ötletgazdák, amire 2019. május 26-án kerül sor. 

Forrás: @Szindbád, az Utazó

Az idei év tematikája a buboréksátor lesz, ahol kényelmesen, pimasz rovaroktól védve élvezhetjük a csillagos ég látványát.  Az eseményen átadott Giga Bubi minden eddiginél nagyobb, 6 méter átmérővel rendelkezik majd. A hangulatot pedig át is élhetjük, mivel a rendezvény célja, hogy
megkedveltesse és közelebb hozza ezt a trendi pihenési formát, és bemutassa a hotel területén lévő bérelhető egységeket - olvasható a Glamping 6.0 sajtóanyagában.

A hotel kertjében helyi vendéglátóhelyek és a Stílusos Vidéki Éttermiség mozgalom tagjai várják majd az érdeklődőket. Ott lesz az eseményen a Rosinante Étterem Szigetmonostorról, a Palkonyha Palkonyáról, a Babka Budapestről, az Anyukám Mondta Encsről, illetve az egri Macok Bisztró. A borokról Bolyki Jani és Kovács Nimród gondoskodik majd. 

Finomságok az asztalokonForrás: @Szindbád, az Utazó

A gyerekeket a falu híres és megújult Meseerdő program várja, a kutyusokat pedig futkározásra és szaglászásra alkalmas tér. A rendezvény 12 órakor kezdődik és 18 óráig tart. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek