Egyet fizet két jegyet kap akciót tart a Ryanair péntek éjfélig

  November 26-a csütörtök délután három órától akciózásba kezdett a Ryanair, derül ki a szerkesztőségünkbe érkezett közleményből. A légitársaságnál egy jegy áráért most két jegyet lehet kapni, és teljesen mindegy, hogy a foglalási rendszerükben felkínált 1700 útvonal közül melyik úti célra szeretne valaki repülni, a lényeg, hogy az ajándék jegyet is arra a gépre fogja megkapni. Továbbá az is fontos, hogy 2020. december 1. és 2021. március 27. között kell felhasználni az így megvásárolt és az akcióban megszerzett ingyen jegyeket.

  Forrás: Ryanair

  Az ír légicég Black Friday akciója november 27. péntek éjfélig él, az akciós jegyeket a Ryanair oldalán tett foglalások esetén lehet igénybe venni. A légitársaság utoljára szeptemberben hirdetett ilyet lehetőséget, néhány nappal korábban pedig egy közleményt adott ki arról, hogyan lehet plusz költség nélkül átfoglalni a társaságnál foglalt repülőjegyeket arra az esetre, ha utazásunk a koronavírus-járvány miatt meghiúsul.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!