Ezzel az új applikációval ellenőrizni lehet, hogy mikor takarítottak utoljára a reptéren

  A General Electric Wellness Trace App nevű alkalmazásával a repülőterek jelezhetik, az utasok nyomon követhetik, hogy milyen gyakran takarítanak egy-egy területet. Emellett értesülni lehet belőle a tesztlehetőségekről, és az utasok azt is megírhatják, mennyire találtak tisztának egy-egy területet, létrehozva így egy közös adatbázist - adja hírül a travelandleisure.com.

  A kép illusztrációForrás: GaudiLab/shutterstock.com

  Az applikációt három hónapos próbaüzem után először az Albany Nemzetközi Repülőtéren vezetik be élesben is. A repülőtér területén több mint 45 QR-kódot helyeztek el, az utasok ezek beolvasásával kapják meg a takarítási információkat.

  Néhány hónapja egyébként a New York-i John F. Kennedy Nemzetközi Repülőtéren végzett vizsgálatok során kiderült, hogy egyes gyakran érintett pontokat - például a wc-ajtókat, a liftek gombjait és az üléseket nem takaírtják elég alaposan.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek