Szurkolói különjáratot indít a Wizz Air a foci Eb-re

A Wizz Air 2021 júniusában három szurkolói különjáratot indít Münchenbe, ahol a magyar labdarúgó válogatott a csoportkörben Németország legjobb tizenegyével játszik - derül ki a cég sajtóközleményéből.

Forrás: Földházi Árpád/Wizz Air

A magyar válogatott kvalifikálta magát a 2021-es labdarúgó Európa-bajnokságra, a csapat története során először fordul elő, hogy két, egymást követő EB-re is kijut. Magyarország a torna legerősebb csoportjába került, a címvédő francia válogatott mellett a portugál és a német nemzeti tizeneggyel kell megküzdenie a csoportból való továbbjutásért.

A Németország – Magyarország meccs az F csoport utolsó mérkőzése lesz, amely sorsdöntő lehet majd a továbbjutás szempontjából. A június 23-i müncheni mérkőzésre a Wizz Air különjáratokat indít, így a magyar szurkolók a helyszínen buzdíthatják a magyar válogatottat.

A különjáratok június 23-án délelőtt Budapestről 10:00 illetve 10:30-kor, Debrecenből 10:00 órakor indulnak Münchenbe. A budapesti járatok a mérkőzést követő napon reggel 6:00 illetve 6:15-kor indulnak vissza Magyarországra, a debreceni járat pedig 6:10-kor. Jegyek már a wizzair.com oldalán foglalhatók, illetve a légitársaság mobilalkalmazásában.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek