Több légitársaság ritkítja járatait, de van egy új úti cél is

A járványhelyzetre és az azzal összefüggésben bevezetett korlátozásokra való tekintettel több légitársaság is felfüggeszti üzemelését, vagy csökkenti a közlekedő járatok számát novembertől. A Budapestről elérhető járatok listája ugyanakkor novembertől egy új úticéllal egészül ki: az Egyptair hetente közlekedik Gurdakába - derül ki a Budapest Airport közleményéből.

Forrás: Baranyi Róbert/Budapest Airport

Az Aeroflot novembertől hetente kétszer repül Moszkvába, az Easyjet szintén két alkalommal indul Bázelbe. Az Egypt Air hetente egyszer jár Kairóba, valamint új úti célként Gurdakába is elrepíti az utasokat. Az Eurowings november 13-tól felfüggeszti stuttgarti járatát, a Finnair heti egyre csökkenti Helsinki indulásainak számát. A KLM Royal Dutch Airlines hetente 14-szer közlekedik Amszterdamban, a LOT Polish Airlines hetente egyszer indul Wroclawba és Szöulba, 11-szer Varsóba. 

A Lufthansa 10-szer száll fel Frankfurt felé, a Qatar Airways 3-szor indul Dohába, a Ryanair 2-szer Brüsszelbe, 3-szor Dublinba és Manchesterbe, és 10-szer Londonba. A Turkish Airlines 14-szer Isztambulba, a Wizz Air 2-szer Eindhovenbe és Londonba, egyszer Stockholmba.

A menetrend az újonnan bejelentett korlátozások miatt változhat, a Budapest Airport arra kéri az utasokat, hogy a légitársaságok weboldalán tájékozódjanak az esetleges változásokról.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek